X1 Jet

X1Jet pic2Kompaktan i malen pisač. Sastoji se od jedne glave pisača za lakšu integraciju na već postojeću proizvodnu liniiju. Dizajniran za označavanje širokog spektra proizvoda, npr. u industriji hrane i pića, kemijskoj, drvnoj ili farmaceutskoj industriji.

  

 

Jednostavno rukovanje pomoću 3 tipke na samom pisaču. Transfer podataka putem USB te povezivost putem Etherneta i EIA 232. Mogućnost ispisa jedno i dvodimenzionalnih kodova.

 

# jedna glava pisača; ovisno o potrebama, mogućnost izbora između Print, Basic, Advanced i Pro performansi pisača
# visina ispisa: do 100mm korištenjem Trident glave
# brzina ispisa: 90 m/min (600dpi)
# ispis standardnih bar-kodova, 2D kodova
# integrirani foto-senzor
# direktni pristup 9 integriranih predložaka ispisa

X1Jet pic banner

Zatražite ponudu ili prezentaciju?
Upištie Vaše ime
Invalid Input
Upišite Vaš Email
Upišite Naslov
Pročitali ste pravila o privatnosti? kliknite na link o privatnosti podataka
Kliknite na potvrdu
Upišite Poruku
Sigurnosni kod
Upišite Sigurnosni kod
X1 Jet

X1 Jet

Kompaktan i malen pisač. Sastoji se od jedne glave pisača za lakšu integraciju na već postojeću proizvodnu liniiju. Dizajniran za označavanje širokog spektra proizvoda, npr. u industriji hrane i pića, kemijskoj, drvnoj ili farmaceutskoj industriji.

X2 Jet Plus

X2 Jet Plus

Izrazito kompaktan i ekonomičan visoko-rezolucijski pisač s mogučnošću ispisa pomoću 2 glave. Idealan za prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju. Omogućava ispisivanje na 2 proizvodne linije te istovremeno označavanje primarne i sekundarne ambalaže.

X4 Jet Plus

X4 Jet Plus

Visko-rezolucijski pisač s mogučnošću dodavanja do 4 glave pisača. Maksimalno prilagođen korisniku i lagan za rukovanje što mu omogućuvaju tipkovnica i ekran osjetljiv na dodir.