O NAMA

LOGOKOD d.o.o. bavi se distribucijom, montažom i održavanjem opreme za automatsko označavanje proizvoda i ambalaže.

Društvo je osnovano 1992. godine u Zagrebu. Tijekom 29 godine poslovanja na tržištima Hrvatske i BiH, možemo se pohvaliti s preko 1000 instaliranih uređaja.

Na temelju dugogodišnjeg partnerstva s renomiranim svjetskim proizvođačima opreme za označavanje proizvoda i ambalaže kao što su Linx, Weber, Toshiba i EME i našeg bogatog iskustva, pružamo Vam uslugu stručnog savjetovanja prije kupnje opreme iz našeg prodajnog programa.

Također, kao dodanu vrijednost našoj usluzi, veliku važnost pridajemo orijentaciji prema našim klijentima. Servisna podrška 00-24 i kontinuirano usavršavanje našeg stručnog tima dokaz su naše predanosti zadovoljavanju potreba klijenata te razumijevanja važnosti kontinuiteta proizvodnog procesa.

Za svu opremu iz distribucijskog programa, LOGOKOD d.o.o. osigurava originalne rezervne dijelove i potrošni materijal iz vlastitog skladišta.

Logo distri 

 

Zastupnici smo nekoliko inozemnih poduzeća koja predstavljaju sam vrh svjetske ponude opreme za označavanje:

LINX Printing Technologies (Engleska) - industrijski ink-jet i laserski pisači za dopisivanje datuma, vremena, serijskih brojeva i deklaracija na ambalažu direktno u procesu proizvodnje

TOSHIBA (Japan) - termo-transfer pisači (poznati i kao bar-kod pisači) za tiskanje etiketa i privjesnica s logističkim oznakama

EME (Danska) - industrijske glave za apliciranje etiketa na proizvod i gotove linije za etiketiranje razne ambalaže

WEBER (Njemačka) - sustavi za automatsko tiskanje i lijepljenje etiketa s logističkim podacima na proizvode, "print-apply"

Zatražite ponudu ili prezentaciju?
Upištie Vaše ime
Invalid Input
Upišite Vaš Email
Upišite Naslov
Upišite Poruku
Invalid Input
Kliknite na potvrdu
Sigurnosni kod
Upišite Sigurnosni kod